torstai 11. lokakuuta 2012

Kirjoneuletta!

Nyt on uusi taito hyppysissä! Tai itseasiassa jopa kaksi: saatuani elämäni ensimmäiset kirjoneulelapaset valmiiksi, innostuin kokeilemaan kuvanmuokkausta. Tässäpä tuloksia:


Lapasiin lipsahti kuvioon muutama virhe. Päätin, että tekee perfektionistille hyvää olla korjaamatta niitä, joten neljä vääränväristä silmukkaa sinne jäi - vaikka enhän minä niitä tietenkään laskenut... 


Otin kuvat heti lankojen päättelyn jälkeen, kun en millään malttanut odottaa huomiseen. Kastelin ja asettelin tumput mittoihinsa vasta kuvauksen jälkeen, eli huomenna varmaan kuviot olisivat paremmin edukseen. Mutta yllättävän tasaisesti sain kuviot tehtyä, mitä nyt perinteisesti vasen lapanen on hieman suurempi kuin oikea. Milloinhan opin olemaan löysäämättä parin teon aikana?! Legendaaristen ala-asteen ensimmäisten Lovikka-lapasten kokoero oli noin neljä senttiä, nyt sentään vain juuri havaittava...

Kirjoneuleen salat minulle lopullisesti paljasti Pilvisenä päivänä -blogin hanna, jonka nerokas postaus lankadominanssista sai minunkin aivoni vihdoin taipumaan kirjoneuleelle. Monesti minun täytyy ymmärtää asia kunnolla, ennen kuin uskallan kokeilla. Nyt on ymmärretty, ja mukavastihan tuo tuntui sujuvan. Nyt vain puikoille jokin villimpi väriyhdistelmä!

Ensimmäisessä kuvassa oli uusi rakkauteni, pärekori. Oli pakko saada kaksi erikokoista, kun olivat puoleen hintaan. Niissä sitten säilyttelen lankoja pölyttymässä :) Alla isompi.


Kuvien muokkaus onnistui yllättävän kivuttomasti Picmonkey-sivuilla. Ei tarvinnut ladata ohjelmaa koneelle, vaan kaikki kävi näppärästi netissä. Taidanpa kokeilla toistekin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti