perjantai 26. lokakuuta 2012

Liukuvärjättyä lumisateessa


Raitahuivi tekeytyy pikku hiljaa. Pääsin kuitenkin jo kasvattamaan lankavarastoja Silakkamarkkinoilla. Todella harmillisesti (heh) työmatka vei torin läpi pari kertaa päivässä, ja lankoja tuli ihasteltua ohimennen moneen kertaan. Nyt on rankka työviikko takana, ja sain palkita itseni puhtaalla villalla.

Vaikka kuva on epätarkka, värit sentään toistuvat aika hyvin. Punainen on paksumpaa kuin nuo toiset, ja siitä ainakin tulee - taas - Revontuli. Onkohan nämä sitä oikeaa vironvillaa, jota olen kauan kaipaillut? Näin ainakin päättelen, kun lanka on sekä liukuvärjättyä villaa että virolaista :) Ja tuoksuu muuten aika vahvasti lampaalle!

Ulkona sataa lunta! Oli yllättäen niin valoisaa, että piti ottaa kuva ikkunalaudalla. Verhoja en ole avannut olohuoneessa varmaan pariin viikkoon pitkien työpäivien takia, ja kun tuosta siirsin langat pois, olivat ne mukavasti keränneet paksun pölykerroksen mukaansa. No, tulipahan vihdoin pyyhittyä pölyt! ;)

Nyt vain ensin täytyy saada edellinen huivi valmiiksi. Ei taida montaa raitaa puuttua, ennen kuin pääsen aloittamaan pitsin!

2 kommenttia:

  1. Silmät jäi kiinni tuohon punaiseen ihanuuteen...
    Itselläni on Revontuli vaiheessa, ei niin mieluisa väri (ei siis tule omaan käyttöön), mutta tuollaisesta punaisesta... Nam!

    VastaaPoista
  2. Eikö vain! Kohta saan ihanuuden puikoille. Tai siis ensin edellinen huivi valmiiksi ja vyyhti keräksi, SITTEN...

    VastaaPoista