lauantai 24. marraskuuta 2012

Joulukortteja ja lahjapipoja


On täällä jotain sentään tapahtunut, vaikken olekaan pariin viikkoon blogia päivittänyt!

Äsken innostuin vihdoin tekaisemaan pakolliset joulukortit. Pakolliset siksi, etten yleensä jaksa niitä tehdä, mutta nyt erehdyin ostamaan arkillisen joulupostimerkkejä. Eihän niitä tietenkään voi jättää käyttämättä, joten oli käytävä suunnittelemaan.

Männä viikolla Tiimarista sattui mukaan ihanat viininpunaiset, metallinhohtoiset kaksiosaiset korttipohjat, joita oli sopivasti kymmenen kappaletta. Samalla reissulla löysin sellaisen paperilajitelmavihon, jossa leikkelin kuvat kortteihin. Kuusikortteja on kuusi, nuo neljä ovat yksilöitä =) Niissä on kannessa - huonosti kuvassa näkyvät - kultatarrat tekstillä Joulurauhaa.

Korttien takana näkyykin uusin ihanuus, Kunnaksen joulukalenteri. Kai saa yhdellä jouluhullulla olla kaksi ostettua kuvakalenteria ja yksi ilmainen?! En voinut vastustaa kiusausta, kun Kunnas on ehdoton lempparini!

Neuloakin olen ehtinyt ja jaksanut. Huiveja tekeytyy pikku hiljaa, mutta välissä olen saanut kaksikin pipoa valmiiksi. Tässä ensimmäinen:


Toinen on samanlainen sinisenä ja puikoilla on jo kolmas valkoisena! Ohje on oma, 2o 2n niin pitkään, että lanka riittää vielä kavennukseen. Sopii ainakin omaan päähäni, mutta toivottavasti myös sukuni miehille. Päätin siis vihdoin, että miehet saavat pipot. Toivottavasti ehdin saada kaikki valmiiksi aattoon mennessä!

Postailen pipoista myöhemmin kattavammin, nyt täytyy jatkaa neulomista =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti