keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Kaikenlaista puuhastelua

Huh huh, kiirettä pitää. Muistin vihdoin aloittaa huivien pingotuksen, meinasi melkein unohtua. Tänään virittelin vain yhden huivin runkopatjaan, mutta täytyy varmaan huomenna mahduttaa kaksi samaan aikaan, kun tuntuu että päivät loppuvat kesken. Tajusin, ettei minulla olekaan aikaa aivan jouluaattoon, vaan lahjojen on oltava paketeissa noin seitsemässä päivässä!


Pingotus ei ole lempipuuhaani, sillä en koskaan oikein tiedä, mistä kulmasta aloittaa neulaaminen. Tässä Kuura-huivissa vielä korostuu, etteivät suorat linjat olekaan aivan suoria... No mutta käsintehty on käsintehty, kaupasta ostettu on sitten viivasuora :)

Mutta runkopatjasänky on oivallinen pingotusalusta, ja huivi kuivui päivässä.  Huivi on silleen tosi kivasti nuottitelineen päällä. Levoton taustakaan ei minua häiritse, kun huivi on luonnonvalkoinen, mutta seuraavia huiveja varten täytyy keksiä jokin muu esillepano.


On täällä flunssan keskellä syntynyt jotain muutakin: Kaikkien aikojen joulu -lehdestä nappasin hauskan idean. Koristelin patteriledvalosarjan huopakukilla ja helmillä rautalankaa vääntelemällä. Kolme tällaista tulee piiiiitkän pöydän päälle. Ei tarvitse sitten murehtia, yltävätkö pikkumuksujen kädet kynttilöihin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti