perjantai 10. tammikuuta 2014

Uusi, parempi vuosi

Vieläkö kehtaa toivotella hyvät uudet vuodet? Toivotan silti:

Oikein antoisaa ja onnellista uutta vuotta 2014 meille kaikille!


Aloitin uuden vuoden askartelemalla vuosikalenterin keittiön seinälle.


Tilasin muistaakseni toissa kesänä Teippitarhan teippejä. Olin ihastellut niitä eri blogeissa jo hetken aikaa, ja uuteen kotiin muutettuani keksin tälle teippitaiteelle paikankin. Keittiön ehjä seinä oli täysin ehjä - ei minkäänlaista naulanreikää tai rikkua - enkä halunnut heti ensimmäisenä lähteä tuhoamaan sitä. Mudanvärisellä washiteipilläpä sain itselleni juuri oikean kokoisen ilmoitustaulun.

Tähän asti ilmoitustaululla olivat sikinsokin kaikenlaiset kortit ja valokuvat, mutta nyt muistin vuodentakaisen Susannan postauksen vuosikalenterista. Leikkasin ilmaiskalenterista kalenteriosat irti ja kiinnitin ne sinitarralla seinään.


Susannan kalenterin ruskeaa pohjaa hieman kadehdin, mutta menee se näin valkoisellakin. Jospa vaikka vuoden aikana lisäilen kuvia piristykseksi. Onpa siellä yksi siskoni tekemä kortti...


Muistelin tuossa viime syksynä listaamiani projekteja. Eipä ole niistä mikään muu valmis kuin se isoäidinneliöpeitto, joten muuttukoot ne tämän vuoden projekteiksi. Aikarajathan on tehty muutettaviksi? ;)

Toivon totisesti, että tämä vuosi on parempi kuin edellinen.

2 kommenttia:

  1. Magee kalenteri, tahtoo tollasen kans! :D Ja kyllä tämä vuosi tulee olemaan parempi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mummoltahan saattaisi liietä joku ilmaiskalenteri ;)

      Poista