maanantai 19. lokakuuta 2015

Syksyn sukkia

No hö, onpas tämä vaikeaa... 

Kyllä minä täällä vielä olen, hyvissä voimissa ja puikotkin taas hyppysissä! Paljon olisi kerrottavaa, mutta aloitetaan perusjutuista: olen kutonut sukkia. :)


Kuvatodistus löytyy tuoreimmista sukista; seiskaveikkaisista, ja ne ovat minulle, Minulle! Nuo punaiset jopa päättelin ennen kuvan ottamista, mutta toinen noista "joulunvärisistä" tweedsukista oli vielä kuvanottohetkellä puikoilla.

Olen tässä kesän ja syksyn aikana neulonut noin viidet parit junasukkia, ja ne ovat jo löytäneet pikkuipanoiden jalkoihin. Kuvia en tietenkään muistanut ottaa... Tein myös ystävälleni häälahjaksi neliöpeiton sekä askartelin kortin, joten yritän saada edes niistä aineistoa tänne blogiin!

Jospa se tästä, joulua odotellessa jne... 

4 kommenttia:

 1. Kylläpä raita kivasti raikastaa tweediä!!
  Yksivärisenä se on mielestäni hieman tunkkainen, en ole älynnyt että sitä voisi yhdistellä! Kiitos vinkistä, lankakorista löytyy jokunen kerä... ;o)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olepa hyvä, hauskaa jos innostut nyt käyttämään tweedisi! :D Tuo kerä pyöri minullakin pitkään kaapissa, mutta nyt kun halusin neuloa "jotain jouluista muttei liian jouluista", tuo punavihervalkoinen pääsi vihdoin puikoille. Perusraidat eivät innostaneet joten kokeilin nyt tällaista. Täytyy myöntää, että olen varsin tyytyväinen. :)

   Poista